semanticdave.se

En webbplats under konstruktion

Osannolikhetsdrift?

Om livet hade en osannolikhetsdrift så var den verkligen inkopplad idag. Jag, med världens konstigaste fötter, hittade rätt med första paret fotbollsskor som jag bestämde mig att prova. Rätt storlek med en gång. Satt perfekt och detta för endast 299 kronor.

Sånt händer aldrig mig. Normalt sett spenderar jag cirka en timma och en kvart i en skoaffär innan jag hittat ett fotriktigt par med löstagbar innersula för minst 1200 kronor.

SemanticDave @ 2011-05-29 20:45:55 » Permalänk

skor fotboll osannolikhet

Danny Baker

För övrigt är det skönt att veta att Danny Baker är på bättringsvägen, eller turned a corner som han uttrycker det själv, i sin kamp mot strupcancern. Så många skratt som han bjudit på genom åren, och så många citat. Pass it down the middle of the goal? It's a penalty, not a smart bomb!

SemanticDave @ 2011-05-28 00:17:42 » Permalänk

fotboll danny baker humor

Tentadags

Minns inte när jag skrev en tenta sist. Kan 2005 eller 2006 stämma? Har ett minne av det var då som jag klarade en marknadsföringstenta och att jag några veckor tidigare kuggat en redovisningstenta. Lika gott det, redovisning är trist tycker jag. Imorgon, eller senare idag snarare, på andra sidan nattsömnen i varje fall, är det dags för en tenta i Java. Online. Teorifrågor i 45 minuter med icke-mänskliga hjälpmedel och därefter en liten programmeringsuppgift. Kanske ska lägga ut en recension av tentan efter det?

Det var gott med en blodig ryggbiff med ugnsstekt potatis, kokt majskolv med chilikryddat smör, stekt sparris och en O'Haras Stout för övrigt. Nog dags att väcka flickvännen som snusar så sött i soffan. "Vakna, det är dags att sova", typ.

SemanticDave @ 2011-05-28 00:11:07 » Permalänk

tenta java programmering

DMs Going Out In Style

Har börjat lyssna igenom Dropkick Murphy's album Going Out In Style och det låter riktigt, riktigt bra så här långt.

SemanticDave @ 2011-04-28 18:10:14 » Permalänk

dropkick murphys musik

Det ligger något i det Adebayor säger

En lätt touch i bröstet och den drabbade spelaren kastar sig och håller händerna för ansiktet. Medveten filmning är en rimlig slutsats. "Fotboll är ett spel för män, när du spelar mot Barcelona ligger de ner och gråter" sade Adebayor. Ligger nog något i det. Spelaren blir så ledsen över att motståndaren försökt stoppa honom och börjar gråta, men vill inte visa det och döljer ansiktet med händerna.

El Clásico igår var en tragisk syn. Nej, Xavi, fotbollen vann inte igår. Den lilla fotboll som spelades spelades förvisso av ditt lag, men det är verkligen en bragd att utfilma motståndare som Pepe och Ronaldo. Vad höll till exempel Pedro och Alves på med egentligen? Inser de inte att större delen av den stora massan som ser skådespelet på TV skrattar åt dem?

En av de bästa fotbollsartiklarna utanför Offside som jag läst på mycket länge stod Gustaf Granqvist för. Keep up the good work!

Det här klippet visar för övrigt att Pepes tackling inte träffade. Den hade träffat illa om Alves inte hoppat undan så snabbt, men vad var det som gjorde så himla ont att han var tvungen att bäras ut på bår och som gick över på någon minut?

Så där tar jag Pepe i försvar, men det hindrar mig inte från att tycka att just han är en av de största filmarna i dagens fotboll.

SemanticDave @ 2011-04-28 17:21:06 » Permalänk

fotboll skådespeleri el clásico

SIDA 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16