semanticdave.se

En webbplats under konstruktion

Nya framsteg

Sisådär 15 veckor efter rerupturen vågade jag mig åter in i duschrummet på ett gym. Tidigare hade jag bara bytt om och tagit duschen hemma, men nu var det dags för en liten psykologisk utmaning igen. Gången dessförinnan som jag gjorde detta resulterade ju i rerupturen och det är klart att sådana saker kan lätt sätta sig i skallen. Förutom dusch (en riktigt lång en för övrigt) blev det även lite bastu. Minns inte när jag satt i en bastu sist, kan möjligen ha varit på nyårsdagen när vi var på spa, sambon och jag.

Nu har jag också börjat köra vår bil igen. Första gången var det besvärligt med kopplingen. Foten och vaden har en bit kvar till normal styrka och finmotoriken var som bortblåst. Men några kilometer senare kändes det helt ok, om än uttröttande. Jag har sedan dess varit ute på två långkörningar, och nu är åtminstone finmotoriken tillbaka. Trött blir jag förvisso.

Underbenet ligger kvar på förra veckans 35,5 cm, vilket är en ökning på 2 cm de senaste åtta veckorna. 1 cm till bör jag väl kunna öka den närmaste månaden kan man tycka, men sista biten kommer nog ta lång tid.

SemanticDave @ 2011-12-07 09:04:16 » Permalänk

rehab avsliten hälsena

SIDA 1