semanticdave.se

En webbplats under konstruktion

Det ligger något i det Adebayor säger

En lätt touch i bröstet och den drabbade spelaren kastar sig och håller händerna för ansiktet. Medveten filmning är en rimlig slutsats. "Fotboll är ett spel för män, när du spelar mot Barcelona ligger de ner och gråter" sade Adebayor. Ligger nog något i det. Spelaren blir så ledsen över att motståndaren försökt stoppa honom och börjar gråta, men vill inte visa det och döljer ansiktet med händerna.

El Clásico igår var en tragisk syn. Nej, Xavi, fotbollen vann inte igår. Den lilla fotboll som spelades spelades förvisso av ditt lag, men det är verkligen en bragd att utfilma motståndare som Pepe och Ronaldo. Vad höll till exempel Pedro och Alves på med egentligen? Inser de inte att större delen av den stora massan som ser skådespelet på TV skrattar åt dem?

En av de bästa fotbollsartiklarna utanför Offside som jag läst på mycket länge stod Gustaf Granqvist för. Keep up the good work!

Det här klippet visar för övrigt att Pepes tackling inte träffade. Den hade träffat illa om Alves inte hoppat undan så snabbt, men vad var det som gjorde så himla ont att han var tvungen att bäras ut på bår och som gick över på någon minut?

Så där tar jag Pepe i försvar, men det hindrar mig inte från att tycka att just han är en av de största filmarna i dagens fotboll.

SemanticDave @ 2011-04-28 17:21:06 » Permalänk

fotboll skådespeleri el clásico

SIDA 1